Здравейте на всички. : )
Казвам се Василена, но съм свикнала да ме наричат Васи или Васен.
Да си призная, освен за актуалната информация относно Огледало, регистрирах се във форума и защото съм малко на куцата страна с първите запознанства. Притеснявам се, че малко прибързвам с включването във форума, след като съм част от вас само от една седмица, но не знам как по друг начин да се представя без заеквания и уплашени погледи.
Остават ми няколко месеца докато стана на 16 и след края на лятната ваканция ще бъда 10 клас. Приятелите често ми задават въпроса дали съм с всичкия си, защото не мога да прекарвам дните си освен да скачам от едно място на друго с ненормален график и още по-страшно количество задачи. На всичкото отгоре, да си легна полу-умряла, но свършила всичко за деня, е едно от най-прекрасните чувства. Освен ходенето на училище се занимавам и с куп други неща. Най-важните обаче за мен са тези, които носят най-много емоция заедно със себе си. Така стигнах и до танците. Ужасно много ми харесва и нямам търпение от следващата седмица да скачам от една зала в друга тренировка след тренировка. (Васен е мазохист.) Започнах с латиноамериканските танци, но след днескашния концерт само те няма да ми стигнат. : D