Здравей Jady,
радвам се, че ни пишеш и се интересуваш от танци!
Ето и моите отговори:
-problem li e zapisvaneto po-kasno ot na4alnata data za zapo4vane na grupa?
не не е проблем, но колкото повече се бавиш толкова повече материал и танцуване губиш...Имаме изградена система и план за преподаване.
samostoqtelno li trqbva da navaksva6 propusnatoto?
можем да предложим допълнителна зала за самоподготовка, индивидуални уроци...По принцип си преговаряме редовно и не оставяме някой да изостане от групата, така че ще ти помогнем!!
-v orbita ima i drug club za latino tanci,kakvi sa predimstvata na va6iq club?
Не зная какви са ни предимствата спрямо Кристал в Орбита.... Имаме групи за различните възрасти и материала е приспособен за всяка по отделно.Може да се танцува на повече места в града без да се плаща допълнително. В България се танцуват малко, точно основните неща ..така наречения бейсик и няма добри познания за него и музиката и музикалността...Ние работим точно това..предполагам това е най-доброто според мен! Стабилна основа за всеки, който иска да се развива....стъпване на земята...простички неща, но най-важните!
Предимства... знаем какво искаме да постигнем и се борим ежедневно за това, за да се развиваме. Клуба е наш и на всички, които танцуват в него!
-Ne mi stana mn qsno dali trqbva da se hodi i na standartni i na latino tanci ili moje samo ednite?
Твой избор! Лично аз препоръчвам Лат и Ст. да се играят по равно за да се разбере дали човекът, който ги танцува е по-добър в едното от двете или в двете и защото имат много общи неща и се допълват двете дисциплини. А за тези, които искат да се състезават това е задължително, защото на конкурси в началните състезателни класове (D и C) се танцува Ла и Ст. Много грешно разбиране на повечето хора, като кажат ами то стандарта... Как може да се дава мнение за нещо, което не се познава...Много малко хора познават стандарта и поради тази причина няма навици и бих казал по скоро традиции и култура и възпитание за стандарт. В Италия се танцува много повече Стандарт от Латина и се постигат много силни резултати. За стандарта трябва повече време.. Оказва се в повечето случаи, че всички, които са играли стандарт, особено над 19год. го предпочитат пред Ла в последствие. Има си своя чар, но за тази цел трябва да бъде опознат...
Надявам се да съм бил полезен....ако има нещо, за което искаш да питаш, ще се радвам да отговоря