Налага ми се да замина да си търся щастието и успеха извън България. Истината е, че не желаех това, но съм длъжен да постъпя така и да не пропилявам шанса и труда си, както моя собствен така и на други хора, които бяха до мен. Ще уча в изключително реномирано френско висше учебно заведение, където съм сигурен, че ще получа качество на образование и материален живот. Дано се окажа достатъчно кураво копеле да се задържа! Пожелавам тази възможност на всеки, който е готов да се вземе в ръце и да положи труда си.
Мисля, че съм длъжен за много неща и на много хората от тези, които съставляват Клубът Огледало. И живот и здраве, ако имам удобна възможност, ще дам на всеки му това което според мен заслужава. В този клуб и от този колектив научих много неща, като не малка част от тях, нямат нищо общо със спортните танци. Доволен съм както от положителното, така и от отрицателното, силно се надявам, че съм си извадил поуки и от двете.
Сещам се да доста неща, които да ви пожелая в момента, но ще акцентирам върху едно, което правят човека, именно такъв и това е ЧЕСНОСТ. Това - чест, чистосърдечност, искренност, откритост... чисто и просто човещина. Истината е, според мен, че да бъдеш докрай честен в днешно време е равнозначно на това да бъдеш едва ли не мазохист, непокист, а често пъти и садист, но по това се различават хората от бълхите и тук няма нюанси, дето се вика- "Малко бременна, нЕма". Личен избор си остава да си човек или нещо друго. Та, пожелавам ви, да гледате себе си/пак опряхме до огледалата.../ и другите в очите без това да ви тежи или да се налага да го "тренирате".
Няма да изреждам още куп имена и т.н., като надявам се и без много приказки, те знаят, че са добри в моите очи.
Ако някой има желание да ме намери, то съвсем спокойно може да ме потърси. Примерно на e-mail или по друг начин, не е особено трудно:
peterdamianliev@yahoo.com
Светът е малък, времето лети бързо, a и на всичкото отгоре, човек никога не знае... Чао
п.п. Ако не го направя лично, моля предайте моите поздрави на Ажи, която съвем скоро имаше рожден ден- Да си жива и здрава Ажи и все така ВПЕЧАТЛЯВАЩА, каквото и както да става.