от Kalin » 18 Ное 2004 22:52
С удоволствие бих ви дал семинари, които да гледате, но мисля, че е рано и няма да са ви полезни и ще са ви скучни... Трябва да внимавате, само каква литератира ползвате! В повечето случаи..например на Лерд...има достатъчно информация, но тя е свързана с много танцувални термини и има опасност да стане неразбираема и да изпаднете в лабиринт...и от там да се отчаяте...И може да се тълкува по много начини. Мисля, че на сегашния етап, това, което подаваме като информация е предостаъчно. Важното е да се танцува...повече по-възможност с музика. И да задавате въпроси...каквито и да са!!!
И най-много ме плаши това:
Да знаем много неща за танците, а да не можем да ги правим...нека да превръщаме знанията в умения, за да могат да се виждат, като красив танц! Уви за това трябва и доста практика;-)
Имам учебни семинари на английски с основни фигури, любезно предoставени ни от Вихрен Бенев и конкурси, които бих ви записал на CD в DivX (за PC) формат!
И като допълнение на отговора, ще се опитам да направя нещо по върпоса с информацията, за теорията танците...само да измисля под каква форма да го сложа на сайта ни....пък и той сега е в ремонт....дано скоро стане!
Последна промяна
Kalin на 20 Ное 2004 17:39, променена общо 1 път