Искам само да кажа нещо. (:
Първо - Искам да благодаря ужасно много на всички учители от Огледало! Знам колко е трудно за толкова малко време да научите толкова много хора на нещо, и накрая това нещо да изглежда добре! Поздравявам Ви за волята, уменията, многото усмивки и търпението към всички нас, които бяхме неуки, но искахме да се научим.
Второ - Благодаря на всичките участници, с които имах възможност да се запозная това лято! Срещнах и общувах с хора, които ще запомня със сигурност още дълго! Принципно съм емоционален човек, и всички ми станаха ужасно близки, макар и да ги познавам от кратко... Искам да кажа на всички, който участваха днес, които танцуваха и тренираха здраво, че резултат имаше и този резултат се видя днес, пред публиката.
И трето, макар и не на последно място по важност, както се казва - Това лято научих, че понякога има моменти, в които колкото и да се отдаваш на едно нещо, то остава далеч от теб... Е, това обаче или те срива, или те нахъсва още повече... (: Познайте аз от кои съм хаха
И за финал - Преживях емоции, които ме научиха на много, преживях запознанства, които тепърва ще се развиват, научих много нови танци и затвърдих уменията си в някои, които вече знаех.
И всичко това, благодарение на този клуб, в който много скоро, ще навърша една година откакто съм влязла за пръв път в залите...
И тъй като вече поста ми става ужасно дълъг и отегчителен, мисля да го приключа, като наистина искрено пожелавам на клуб Огледало и всички в него много професионални изяви, танци и усмивки, защото за това е цялата работа, нали.
Успех!