За рекламата и популяризацията: струва ми се, че вашата реклама във връзка с новия учебен сезон беше най-добра, сравнена с тази на останалите клубове за състезателни танци. Афишите се виждаха навсякъде, флайърите също стигнаха до пощенските кутии. Интернет сайтът върши чудесна работа, макар и да имам някои дребни забележки. Работата е там, че просто състезателните танци не са част от масовата култура. За да се заинтересува, човек трябва да има определени културни натрупвания, иска се желание да се изявиш, готовност да положиш немалки усилия. Колко души имат какво да кажат и могат да го кажат? Защо всички са се втренчили в Big brother? Колко са творците и колко-консуматорите?
Това, което правите не е лесно, не е и особено печелившо. Но ако го правите умно и с любов, не може да не успее. Пожелавам ви го!
За "мижавата салса" и "пошлото и комерсиално" популяризиране: Ivovladi, просто не си в час. Говоренето "на едро" не прави чест на никого. Иначе, за забавлението си прав. Хората искат да се забавляват и доколкото в нашия клуб акцентът е поставен върху това, естествено е и интересът да е по-голям. И понеже, за да се постигне естетическият ефект, който при вас е определящ, се изискват повече време и повече усилия, ясно е, че не всички биха направили тази жертва. Но пък какво пречи да се опитате да направите ученето по-забавно? Имаме някакъв опит и на драго сърце ще го споделим, а и ще помогнем, ако има с какво. В края на краищата приликите между нас са много повече от разликите. Да живее танцуването!
И накрая-за чалгата: това е сурогат, маркетингов продукт, предназначен за масова продажба, с ЕДИНСТВЕНА цел - печалба. Разбирам, че ако човек има достатъчно ниска музикална и литературна култура, няма как да знае кои са оригиналните материали, от които чалгата е забъркана. Но съм сигурен, че ако сте слушали автентична турска, циганска, сръбска, гръцка, българска фолклорна музика, не може да не сте забелязали, че това е нещото, на което си заслужава да се отдели време, което има истинска емоция.
И понеже вече грабнах наградата за най-обемисто мнение, спирам, с извинение за тази си многословност.