Да, нашата двойка е втора....това е вярно.....да им е честито!
Най-СИЛНАТА АГИТКА беше на ОГЛЕДАЛО! Даже някои хора се противяха , че си викаме за клуба и за двойката!
Браво на всички, които бяха там и ни подкрепяха!
Специални благодарности за труда на 9 годишния Борис от клуба ни, който беше приготвил 2 плаката!!!!! Мерси Борка, това се казва дух8-)
Лично за мен конкурса беше слабичък с малко двойки и лошо качество...второто място в случая не трябва да ни ласкае...напротив...И най-лошото е че не се различавахме с нищо особено от другите двойки...
само играехме малко повечко в музика...това е...
Ще пусна линк тук на Симо и Ажи със снимки от конкурсите им!
Уви Иво е абсолютно прав за тренирането...Ако Симо не се събуди...ще трябва да се влачат на още много конкурси....... със същото лошо качество...
А за другите категории определено най-атрактивното от конкурса беше А-латина и М-латина... където поне на мен ми допаднаха повечко Рангел и Тони и Калоян и Кремена....имаше малко шоу изтанцувано от Стилиян и Кремена от клуб Варна, които бяха домакин на конкурса...
Герман и Стела от Варна-2000 играха за М стандарт само демонстрация, защото нямаше други двойки! Като съм готов със снимките ще ви дам линк да видите;-)
Посетете
www.sportnitanci.com за да видите снимки от конкурсите в България