Za men tancite sa izlizane ot realnostta, palna s trudnost i problemi za re6avane. Obojava da tancuvam1 No ne mislq 4e vaprosut trqbva da e "Za6to DA tancuvame?" a "Za6to tancuvame?"
Vsi4ki hora tancuvat i moje bi vs obi4at da go pravqt. Nqkoi se pritesnqvat pred dr hora, no kogato sa si sami u tqh naprimer tancuvat i se kefqt...kakvo gi pritesnqva-vs nie znaem no ne gi razbirame, za6toto tancite sa izgradili samo4uvstvie u nas. Vqrno e 4e trenirame ot skoro, no tova ne pre4i da imame use6taneto 4e mojem, a i to4no tova 4uvstvo pomaga za razvitieto natatak.
Ne vs hora sa rodeni muzikalni i plasti4ni, no tova ne im pre4i da se zapisvat. I dori da ne se razvie6 profesionalno spored men tancite 6te ostavqt u teb nezabravimoto 4uvstvo 4e ot ni6to si napravil ne6to. Zamislete se-kolko hora igraqt Sportni tanci? Kolko use6tat kakvo tancuvat? Kolko ot tqh umeqt da go pravqt kakto trqbva? Na parviq vapros otgovorat e "mnooooogo" no na vtorite dva-"maaaalko". T4no tova e hubavoto-tova e moje bi edinstveniq sport v koito VINAGI IMA6 DA NAU4I6 NE6TO NOVO ili pone taka izglejda. Taka 4e hora, igraite za da badete 6tastlivi, nezavisimo kolko dobre mojete da tancuvate!