от Radina » 10 Яну 2006 23:02
Хм......
Чудя се с кое да започна, защото по тази тема можем да си спорим ако искаш цели два три дена, ако не и повече......Но....да кажем , че от части си прав, но много малко части.....
Ще ти дам обикновен пример- отиваш на тренировка на начинаещи....Кажи ми какво е съотношението дами/кавалери? 1/6? Мога да ти кажа, че това е така от поне 3 години. Казвма толкова, защото аз от толкова тренирам и виждам кой колко ходи на тренировки. Варно е, че има и много момичета, които ходят на танци поради изброените от теб причини, но не мисля, че при повечето е така. ...
Говориш за жертви, кажи ми какви толкова жертви правите вие момчетата , за да ходите на танци? Колкото и да ми спориш няма да го приема. Първо като цяло сте много по- свободни, занимавате се с много по- малко неща, не давате много, много обеснения къде ходите и кога се прибирате, не учите особено дълго, нямате домашни задължения.....Е къде ви са жертвите? Може би жертвате футбола за сметка на танците? И все пак всеки, който иска да се занимава с танци е наясно, че жертви трябват- свободно време, понякога у-ще, семейство и тн....Но все пак като правиш нещо искрено, нужно ли е да си биеш по гърдите и да претендираш с това, което си направил? Ами който вижда- добре, който не го види, негов си проблем....
Съгласна съм с това, че и вие сте всеотдайни, или по- скоро вярвам , че има такива момчета, но честно да ти кажа, аз в нашия клуб такъв не съм виждала.....
Ако партниорката му не отиде, той защо да ходи? В повечето случеи дамите си карат партниорите да тренират.....
Мисля, че ако наистина си толкова всеотдаен къ танците(не го оспорвам, защото не те познавам), но ако е така, няма да имаш проблем да си намериш сериозна партниорка....Най- малкото имаш достатъчно голям избор. Ще пробваш с 5, все една ще стане. Докато обратното не е в сила, зщаото както вече казах, партниорите просто ги няма.......
П.С Не те обиждам, нито казвам нещо против теб, просто не съм съгласна с теб и ако трябва ще напиша още 100 мнения, за да ти докажа, че грешиш в преценката си за дамите.....