Здравейте на всички ;] Казвам се Владимир. Уча в Руското училище и от февруари месец тази година тренирам спортни танци - там ...
Калин, Радина, Елена и Пламен идваха на крака да ни учат ;] Може и да си е струвало идването ... поне са се забавлявали като ни гледат колко сме зле :]] Аз между другото за жалост - още съм си зле
... Решил съм се да идвам редовно на всички тренировки, както и да си намеря партньорка, но ме самнява някое момиче да се излъже ...
... Нищо де... та... забравих да кажа, че съм на 16 години ... 1991 г. ... Ходя, тоест ходех, защото вече прекъсвам - на уроци по пеене ... Казват ми, че съм пеел хубаво... дано да е така :]] Мога да свиря на пиано. Увличам се много по техниката - музикалната става въпрос - усилватели, тонколни и така нататъка и много се радвам, че вече почти цялото ми оборудване е професионално
Много обичам да каня приятелите ми на гости.
Когато се запозная с някой - първото нещо е да го поканя в къщи, на вилата евентуално или на старата къща в центъра
Отколоних се малко от спортите танци, но все пак това е ликсикон
Иска ми се да стана добър танцьор. За сега това ми се струва невъзможно, но след време надявам се, мечтата ми да бъде осъществена. Ако някой се интересува поне малко от мен - да пише ;]] Ще бъде отговорено, ако трябва и снимки ще дам:))
P.S. Забравих да кажа, че не гледам футбол и не играя :] Както, и че любимата ми музика - това са КЮЧЕЦИТЕ и с един приятел (няма да кажа кой, за да не се разсърди...) в училище изиграхме Самба на фона на кючеците... Става нещо невероятно
Който иска - да пише, ще му демонстрирам
Много, много поздрави на КАЛИН И РАДИНА {}{}{} Обичам ви!
- Надявам се и вие мене!
skype name: viko_man