Ето, срещата се състоя... и както се казва не можеше да има по-добро начало за Милонгите в Огледало във Варна... Дорон Лида и Одед Бари ни уважиха и се запознаха с нас, като и потанцувахме малко, за да се почувстваме по-свободно. Даже и аз май започнах с Аржентинското танго.. ще вземе да ми хареса
Май малко изнудихме Дорон за няколко бейсик стъпчици и идеи, но мисля, че му допадна и средата ни. Одед пък си ни хареса и сподели, че след 2 години ще сме препълнили залата с двойки... защо ли и аз си мисля така... пу - пу.. дано..
Той обеща като идва по работа (май всеки месец му се случва) тук да се обажда, за да потанцува пак с нас.
Уви щеше ми се да има повечко хора, но все пак и това не беше лошо. Зная, че голяма част от останалите ни двойки нямаха възможност да присъстват.. Ивооо, Диманее...и т.н. Не видях уви от скоро завършилата ни група напредналите...
Какво още... ами да.. ще ставаме повече и ще танцуваме повече.. и ще си правим и повечко милонги и партита.. ще си сменяме партньорите и ще си доставяме удоволствие от това, което правим.
Ето и обещаната снимка от събитието:
Ако на някой от присъстващите му трябва в по-голям размер (снимката) или за печат да ми пише на скайп: kalinpetkov или на мейла на клуба, за да я пратя.
Радвам се, че повечето останаха и си танцуваха и след това
По този случай искам да съобщя на варненската танго среда, че след като се освободиха часове от друга група ще имаме следните възможности за танцуване.
Читалище Христо Ботев (където се състоя срещата)
Петък от:
19,30-21,30 - време за практикуване
20,30 - 21,30 - Група за начинаещи стартирала март
21,30 - Милонга - за всички двойки и всеки който иска да опита или само да погледа Танго..
Неделя:
18,30- време за практикуване
Защото залата е голяма е възможно по време на груповите занимания и да се практикува.
Очаквам да се видим и с групата на напредналите, за да решим кога ще танцуват и те.. като начало би било добре да дойдете петък 19,30 и неделя 18,30, като така ще имате възможност и да практикувате и с другите танцуващи и да се обменят опит и идеи, както и среща на петъчната милонга! Истината е в практикуването.. и съм сигурен, че ще Ви допадне много като опитате.
Драснете по един ред, за да зная кой е чел темата!
И последно, който иска да започва сега, ще има възможност в петък 10.април от 18,30 в Македонски дом. Отменихме началото, защото Елена няма да я има няколко дни.
Утре ще оправя графиците на сайта... че стана 100часа..