За мен филма бепе много приятен, обичам такива филми, които без да те товарят с фрапантни сцени съумяват да те накарат да се ухилиш и/или замислиш.
Допаднаха ми идеите за живота и танците, е... не са божествени прозрения, ама то такива никъде и няма
... Та, хареса ми погледа върху спортните танци и беше хитро това, че става дума именно за спортни не за друг тип. А именно начин за забавление, чрез движение и още нещо, което го няма при доста други по-популярни увеселителни "методи".
Аз мисля, че до определена степен беше загатнат ПРАВИЛНИЯ начин на гледане на спортните танци. Въпреки, че наистина състезанието беше представено по малко или много неточен начин/половината от разпоредбите на федерациите по спортни танци не бяха спазени
/, то идеята за него е правилна. Тоест състезание- нещо интересно, което си струва, но има други неща много по-ценни...
Абе изобщо хареса ми. Хумора беше на добро ниво и т.н.
п.п. Преди няколко дни случайно гледах и още един филм с доста дпирни точки с Ще танцуваме ли?
Става дума за:
Center Stage
http://www.imdb.com/title/tt0210616/
Препоръчвам го, има интересни неща.
p.s. Търсете положителното и хубавото във филмите /и не само/ Ако човек търси кусирите и грешките...- "Не греши само този, който нищо не прави!"