aaaaaaaaaaa mnogo dobra tema , mnogo mi haresa, bravo na shefa,znae ku4eto mu kakvo da pita ,bravo!!!!!!!!!!!
edva li niakoi shte se u4udi kato kaja koi e lyubimia mi tantz,daje se 4udia dali da go kaja zashtoto vseki ot vas go zna e no vse pak shte go napisha ..........angliiski vals, niama drug tantz koito da me kara tolkova mnogo da stradam ,da se radvam , da pla4a , da letia , da slusham , da peia , da se samozabraviam kolkoto ang.vals,predi vereme me popitaha ,;-ti se zapisa tuk zashtoto smiatashe da se zanimavash s latina , nali! i az kazah da, i naistina nikak ne sam o4akval 4e shte se zapalia tolkova po standarta, no kakto jivota vinagi e pokazval ............nikoi nishto nezna e , prosto se naslajdavame na miga!Sledvashtia po vazdeistvi za men tantz e vienskia vals , no v mnogo goliamo ravnodenstvie s kuik spepa , a sled tova sledvat rumba i samba ................na posledno miasto opredeleno e tango, no to e ne zashtoto ne mi haresva ,daje sam ubeden 4e e neveroiaten tantz , a zashtoto mi e nai truden za tzntzuvane.............dokato angliiskia vals mi idva ot vatre, tangoto triabava da go "u4a".............ami tova e