Вижте каво мисля аз.
Иво, наистина според мен си прав, че всички идеи, които видяхме до тук са някак леко прозаични и биха могли да се взаимозаменят без да е голяма загуба...
Обаче Ярко е абсолютно точен, че "изобретяването" на наистина "голямо" и супер яко лого е доста сложен процес, който не междодругото, а направо главно струва много пари. Това е действителността.
Настоящото лого на Ярко много ми допада. Приятно е, не мисля, че би дразнло с нещо някого и аз го ПОДКРЕПЯМ като лого на клуба! Мисля, че е добре да се сложи едно такова и да не се протака излишно. Просто няма изгледи Пикасо да излезе от гроба и да каже: "Ем... много ме кефите пичове за това седнах и направих едно лого специално за вас, харизвам ви го и... наздраве!"
:wink:
Калин е отговорен и той взима решенията, нека той да прецени. За мен това лого си струва.
Браво на Ярко за труда, който си личи, че не е малък! Да ти кажа и логото което си сложил на форумчето също е приятно.
Междодругото, мисля, че вече съм го споменал... ако е така сори, та, дори и да "ни падне" художествено" лого, което да речем, примерно хареса на Иво, на мен или на някой, то на други няма да им допадне... в изкуството няма еднозначни работи, така че, просто ... тук "няма правилен отговор", всичко е споредзависи.
А в случая май се опита и до: "По-добре врабче в тъката отколкото орел в небесата"
п.п. аз по едно време се зарекох да седна да направя нещо в една друга тема, имаш някои идеи, но просто времето не ми стига и прсто немога... за съжаление.
п.п.п. Ако не сте обърнали внимание, хвърлете едно око на логото на Международната федерация спортни танци(май така се казва)- ISDF, така като го гледам и то не е нещо...